Българската асоциация на регионалните медии /БАРМ/  ще връчи за 16-ти

...
Българската асоциация на регионалните медии /БАРМ/  ще връчи за 16-ти
Коментари Харесай

Връчват за 16–ти път Голямата годишна награда за журналистика „Константин Кирил Философ“

Българската асоциация на районните медии /БАРМ/  ще връчи за 16-ти път годишната Голяма премия „ Константин Кирил Философ “ на публицист с високо професионално майсторство и гражданска позиция, спечелил състезанието на организацията. Церемонията и оповестяването на носителя на наградата ще се състои на следващия ден, в Казанлък. Домакини на форума са кметът на града Галина Стоянова и вестник „ Искра “, който навършва 95 години. Иван Бунков, ръководител на Управителния съвет на БАРМ съобщи, че сътрудниците му от цялата страна ще се съберат в Центъра на България освен да честват, само че и да покажат, че макар всички компликации и тествания, които им сервира времето през днешния ден, те са живи, несломими и се развиват.

29 вестника са обединени в асоциацията. По-голяма част от тях са осведомителни всекидневници с разнородна читателска публика. Изданията от дълго време са преодолели географските граници на областите, тъй като всички имат и съвременни осведомителни уеб сайтове, които се четат и отвън рамките на страната. По този метод те заличиха разликата сред национална и районна медия. А на локалния пазар районните издания са със мощно преобладаващ темперамент и се търсят като същинско лекарство против подправените вести, твърди Бунков. Ето за какво пътят им на развиване е отворен. Те ще стават все по-необходими на читателите със своята уместност, акуратност и изчерпателност.

БАРМ е учредена на 11 май 2002 година като съдружие с идеална цел, с цел да пази и разпространява активността на своите членове. Работи за одобряване на свободата на словото и за развиването на публицистиката във всички райони на страната.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР